• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onze ruime keuze kleuren voor alle ballondecoraties.Ons complete kleuren assortiment is onderverdeeld in:

Standaard kleuren, Jewel kleuren, Fashion kleuren en Metallic kleurenStandaard kleuren:
De Primaire kleuren onder de ballonnen. Perfect voor de kleurrijke kinderfeestjes. 
RoodLicht RozeOranjeGeelWitDonker GroenLicht Blauw


Jewel kleuren:
Een Jewel ballon is doorzichtig en daardoor zachter van kleur. Het is altijd mooi om Jewel kleuren met elkaar te combineren en te vermijden om Standaard, Fashion en Metallic met deze variant te gebruiken. 
Ook is het niet aan te raden om een Jewel ballon te verwerken in Decoraties met een frame, zoals Ballonnenpilaren en Ballonnenbogen. Je kijkt namelijk door de ballon heen en ziet dan het frame in je decoratie zitten. En dat is verre van mooi.
De Daimond Clear is een compleet doorzichtige ballon. Wij raden het niet aan om alleen maar de Daimond Clear te kiezen om je decoraties mee te maken. Omdat hij doorzichtig is valt hij minder op en heb je meer ballonnen nodig om een resultaat te bereiken. Wel maken wij onze glitter ballonnen met deze doorzichtige ballon. Kijk voor meer info hierover bij de losse heliumballonnen!! Een echte aanrader!! En nergens anders verkrijgbaar.
RoodMagentaDaimond ClearLime GroenSapphire BluePaarsFashion kleuren:
Eigenlijk verklapt de naam het al, mode kleuren. Dit zijn mooie diepe kleuren met een soort zachte uitstraling. Ideaal om met elkaar te gebruiken. Ook al wil je verschillende kleuren in je decoratie, maar wel mooi gecombineerd. Gebruik dan verschillende Fashion Colors. Gegarandeerd een mooi eindresultaat!!
Wild BerryRoseCoral Golden RodBlushIvoorLime GroenWinter Groen  Caribbean Blue Tropical TealRobin EggLilaPaars VioletZwartBruinMetallic kleuren:
Deze ballonnen hebben een mooie glans en daardoor een chique uitstraling. Wij adviseren om deze ballonnen te nemen voor de trouwdecoraties. Of werk je met veel sfeer verlichting in je ruimte? Dan is het ook aan te raden om een metallic ballon te kiezen!! Door de verlichting die erop schijnt komen deze ballonnen het mooiste uit.
Of ben je op zoek naar Pastel tinten? Dan zijn de metallic ballonnen de beste keuze door de poederachtige kleuren.
In deze kleuren range zit een gouden en zilveren ballon, maar wij maken ook onze eigen metallic ballonkleuren. Hierdoor geven we een metaallook aan de ballon. Alsof er een massief metalen ballon in de lucht hangt. Voor meer info hierover kijk bij de heliumballonnen 11inch.
RoodMagentaBordeauxLicht RozeOranjePeachGeel

Zacht GeelIvoorWitLime GroenDonker GroenTropical TealMint Groen

Licht BlauwAzure BlauwDonker BlauwLilaPaarsGoudZilver

Zwart