• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Water make-up Grimas (77)

Merken
Soort artikel
Kleur
Water Schmink van het merk Grimas.
Verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren & 3 verschillende maten!
Ook in handige voordeel setjes.

Hoe te gebruiken:

Water Make-up (Pure) kan direct op de huid worden aangebracht,
maar je kan ook eerst een laagje Grimas Cake Make-up aanbrengen.
Dit biedt het voordeel dat de kleuren van Water Make-up (Pure) egaler aan te brengen zijn, sprekender zijn en later ook weer makkelijker kunnen worden verwijderd. 
Cake Make-up droogt snel en vermengt zich niet met de Water Make-up (Pure).
Wanneer je werkt met Water Make-up (Pure), is het belangrijk dat je deze op een niet te vette huid aanbrengt. Zo hecht de make-up zich beter aan de huid en houdt het resultaat langer. Water Make-up werkt net als waterverf. Maak met een penseel of een make-up sponsje en wat water het kleuroppervlak papperig. Werk niet te droog, maar ook niet te waterig. Water Make-up (Pure) droogt binnen 15 seconden.

Wanneer je niet wilt dat de kleuren zich met elkaar vermengen, wacht dan tot het eerste kleurlaagje droog is alvorens je er overheen of er tegenaan werkt.
Verschoon het water waarin je de penselen uitspoelt regelmatig en werk bij voorkeur met twee waterbakjes: één voor lichte en één voor donkere tinten.

Water Make-up (Pure) kan ook op het haar worden aangebracht, mits dit niet is behandeld (gepermanent, geverfd, gebleekt, met henna gekleurd). Gebruik hiervoor een tandenborstel.

Hoe te verwijderen:

Je kan de huid luchtig wassen met lauwwarm water en zeep (of shampoo) om zo vast een groot deel te verwijderen. Even in masseren en afspoelen met lauwwarm water. Te veel boenen met water en zeep of shampoo kan de huid irriteren.
Je kan de huid eventueel verder reinigen met een cleansingmilk of cleansingcream.
Even in masseren en afnemen met een zachte tissue.

Gebruik geen Afschmink, want dat bevat wassen en oliën die de Water Make-up juist aan de huid laten hechten.
Gebruik geen kant-en-klare vochtige reinigingsdoekjes.

Wanneer er een kleurzweem op de huid achterblijft, dan kan je dit verwijderen met Grimas Cleansing Lotion. Als de huid na de reiniging droog aanvoelt, kan je een verzorgende crème aanbrengen.
Haar dat met Water Make-up (Pure) is gekleurd, reinig je met shampoo.

Als er Water Make-up op de kleding is gekomen, spoel dit dan uit onder de kraan. 
Laat het kledingstuk vervolgens weken in een sopje met een voorwasmiddel (Biotex). 
Was het daarna op de hand uit of doe het in de wasmachine.

Je materialen weer netjes opruimen:

Spoel de Water Make-up eventueel af en dep de make-up na met schone tissues. 
Laat de make-up aan de lucht drogen en plaats de deksel pas terug als de Water Make-up droog is. Droog en koel wegzetten tot het volgende gebruik.
De sponsjes zijn 'disposable', dus deze kan je na gebruik weggooien.
Wil je ze nog een keer gebruiken, was ze dan uit onder de kraan met wat zeep of shampoo of was ze in de wasmachine (in een waszakje of kussensloop) op minimaal 60°C.
Penselen kunnen worden gereinigd met water en zeep of shampoo. Breng de vochtige haren na het wassen met de hand in de juiste vorm. Laat de penselen liggend op een handdoek drogen en zet ze tijdens het drogen niet rechtop want dan trekt het vocht in de schacht.

Lees meer
Toon 1 - 24 van 77