• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Water make-up Grimas (80)

Merken
Soort artikel
Kleur

Werkwijze
Water Make-up (Pure) kan direct op de huid worden aangebracht, maar u kunt ook eerst een laagje Grimas Cake Make-up aanbrengen. Dit biedt het voordeel dat de kleuren van Water Make-up (Pure) egaler aan te brengen zijn, sprekender zijn en later ook weer makkelijker kunnen worden verwijderd. Cake Make-up droogt snel en vermengt zich niet met de Water Make-up (Pure).
Wanneer u werkt met Water Make-up (Pure), is het belangrijk dat u deze op een niet te vette huid aanbrengt. Zo hecht de make-up zich beter aan de huid en houdt het resultaat langer. Water Make-up werkt net als waterverf. Maak met een penseel of een make-up sponsje en wat water het kleuroppervlak papperig. Werk niet te droog, maar ook niet te waterig. Water Make-up (Pure) droogt binnen 15 seconden.

Wanneer u niet wilt dat de kleuren zich met elkaar vermengen, wacht u tot het eerste kleurlaagje droog is alvorens u er overheen of er tegenaan werkt.
Verschoon het water waarin u uw penselen uitspoelt regelmatig en werk bij voorkeur met twee waterbakjes: één voor lichte en één voor donkere tinten.

Water Make-up (Pure) kan ook op het haar worden aangebracht, mits dit niet is behandeld (gepermanent, geverfd, gebleekt, met henna gekleurd). Gebruik hiervoor een tandenborstel.

Verwijderen
U kunt de huid luchtig wassen met lauwwarm water en zeep (of shampoo) om zo vast een groot deel te verwijderen. Even inmasseren en afspoelen met lauwwarm water. Te veel boenen met water en zeep of shampoo kan de huid irriteren.
U kunt de huid eventueel verder reinigen met een cleansingmilk of cleansingcream. Even inmasseren en afnemen met een zachte tissue.

Gebruik geen Afschmink, want dat bevat wassen en oliën die de Water Make-up juist aan de huid laten hechten.
Gebruik geen kant-en-klare vochtige reinigingsdoekjes.

Wanneer er een kleurzweem op de huid achterblijft, dan kunt u dit verwijderen met Grimas Cleansing Lotion. Als de huid na de reiniging droog aanvoelt, kunt u een verzorgende crème aanbrengen.
Haar dat met Water Make-up (Pure) is gekleurd, reinigt u met shampoo.

Materialen opruimen
Spoel de Water Make-up eventueel af en dep de make-up na met schone tissues. Laat de make-up aan de lucht drogen en plaats de deksel pas terug als de Water Make-up droog is. Droog en koel wegzetten tot het volgende gebruik.
De sponsjes zijn 'disposable', dus deze kunt u na gebruik weggooien. Wilt u ze nog een keer gebruiken, was ze dan uit onder de kraan met wat zeep of shampoo of was ze in de wasmachine (in een waszakje of kussensloop) op minimaal 60°C.
Penselen kunt u reinigen met water en zeep of shampoo. Breng de vochtige haren na het wassen met de hand in de juiste vorm. Laat de penselen liggend op een handdoek drogen en zet ze tijdens het drogen niet rechtop want dan trekt het vocht in de schacht.

Veiligheidsverklaring
Is beoordeeld op:
Het toxiciteitsprofiel van de gebruikte ingrediënten, rekening houdend met eventueel aanwezige verontreinigingen.
Interactie tussen de verschillende grondstoffen.
Gewichts- en volumehoeveelheid waaraan de consument wordt blootgesteld.
Voorzienbaar oneigenlijk gebruik door de gebruikersgroep.

Dermatologische verklaring
In de dermatologische verklaring staat het volgende te lezen:
De producten zijn gedurende 24, 48 en 72 uur dermatologisch getest op 30 personen met een gezonde huid. Er trad geen irritatie op.

Lees meer
Toon 1 - 24 van 80