• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Great Pretenders (83)

Merken
Soort artikel
Kleur
Great Pretenders is een merk die bekend staat om zijn handgemaakte kostuums.
Ze gebruiken alleen hoogwaardige stoffen, versieringen, bloemen en accessoires.

KWALITEIT
Alle producten zijn gemakkelijk te onderhouden en worden vanwege de kwaliteit vaak doorgegeven aan jongere broers en zussen! De kleding heeft een flexibiliteit maatvoering en een eenvoudige instructie om de kleding te wassen. De beruchte omkeerbare kostuums maken verkleden dubbel zo leuk en dubbel zo waardevol.

VEILIGHEID
Over onberispelijk gemaakt gesproken, alle producten zijn onberispelijk veilig! Alles is getest volgens de hoogste normen. Bij Creative Education of Canada hebben ze hun eigen interne veiligheidsteam dat de klok rond werkt om ervoor te zorgen dat alles, van stoffen tot de kralen en het klittenband op de kleding, allemaal wordt getest.

DUURZAAMHEID
Great Pretenders zet zich in voor het behoud van de planeet door middel van milieuverantwoord ondernemen. Ze zijn toegewijd aan het beschermen van de planeet door te zoeken naar groenere manieren om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Duurzaamheid betekent dat ze het welzijn van hun bedrijf, hun klanten en hun gemeenschap op de voorgrond houden, zonder het vermogen van toekomstige generaties op de planeet die we delen in gevaar te brengen.

 

Lees meer
Toon 1 - 24 van 83