• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kom gezellig bij ons werken!!

Creatieve verkoopmedewerk(st)er Feestartikelenwinkel / Ballondecoraties

Bedrijf: Zorg voor Party
Locatie: Den Haag
Aantal uren: Part-time / full-time (16 - 40 uur)
Opleidingsniveau: MBO en hoger
Arbeidsvoorwaarden: Zie vacaturetekst

Salarisindicatie
Volgens cao gemengde branche en speelgoedbranche. Startsalaris vanaf €1750 per maand

Soort contract: Part-time / full-time - bepaalde tijd (met uitzicht op vast contract)
Rijbewijs: Minimaal 1 jaar
Functieomschrijving: Creatieve verkoopmedewerk(st)er
                                                   

Wie zijn we?

“Zorg voor Party” is al 18 jaar hét adres in Den Haag en omstreken voor ballondecoraties en feestartikelen. Met onze feestelijke artikelen kleden wij feesten en partijen van onze klanten professioneel aan. Wij verkopen en adviseren in de winkel maar ook via onze mooie webshop www.zorgvoorparty.nl zijn wij actief. Alle artikelen kunnen dus ook online worden besteld, in de winkel worden afgehaald of we bezorgen persoonlijk aan huis of feestlocatie. Onze klanten komen uit de particuliere en zakelijke markt.

Waarom zoeken we jou?

Door de groeiende vraag naar onze ballondecoraties en feestartikelen breiden wij ons huidige succesvolle jonge team uit. Wij zoeken creatieve verkoopmedewerkers die van aanpakken weten en niet stil kunnen zitten zodra ze in onze feestelijke winkel zijn. Met veel passie en energie worden onze klanten te woord gestaan, geholpen en geadviseerd.

Wie ben jij?

Je moet gek zijn van mensen en deze po-actief vanuit oprechte interesse te woord staan. Je wordt blij van klanten die in zijn voor een feestje want jij gaat hun feest perfect helpen aankleden met jouw twee rechterhanden, creativiteit, zelfstandigheid en klantvriendelijkheid. Jij bent en voelt je verantwoordelijk voor de ultieme feestbeleving van jouw klant! De kroon op je werk is een tevreden klant die terugkomt én op zijn feest vertelt hoe goed jij hem hebt geholpen. Je bent dus niet zomaar een verkoper maar dé creatieve verkoopmedewerker die een feestelijke beleving verkoopt!

Wat ga je doen?

Met jouw grote glimlach, passie en professionele houding ontvang jij gastvrij onze klanten en zorg je ervoor dat ze met een “big smile” tevreden weggaan.

Onze klanten kopen online en offline onze feestartikelen en jij bent onze creatieve verkooptopper die ervoor zorgt dat het hele proces van A tot Z perfect verloopt. Jij bent pas tevreden als jouw klant 1000% tevreden is.

Jij zet je in voor alles wat er in ons bedrijf gebeurt. Je staat in de winkel klaar om met jouw expertise en creativiteit de klant mee te nemen in de 1001 mogelijkheden van ballondecoraties en bijbehorende feestartikelen. Jij helpt klanten met de aankleding van hun (thema)feest en zorgt ervoor dat ze met een feestelijk gevoel de deur uit gaat.

Geen ervaring met het maken van ballondecoraties? Geen probleem, we leiden je gedurende de eerste 6 maanden op en geven je de ruimte om jezelf snel wegwijs te maken in de winkel. We waarderen je creativiteit en geven je de vrijheid om alle mogelijke creaties te verzinnen.

In onze winkel adviseer je klanten professioneel over een complete decoratie voor bijvoorbeeld bruiloft, bedrijfsfeest of thema-feest. Maar niet alleen de advisering en verkoop is jouw verantwoordelijkheid, ook het maken en bezorgen van de creatieve ballondecoraties is jouw “pakkie-an”!

Decoraties maak je in onze winkel en bezorg je op locatie bij de klant. Een rijbewijs is een vereiste en je vindt het stoer om met onze grote bus zelfstandig op pad te gaan. Op de weg ben je het visitekaartje van Zorg voor Party en eenmaal op locatie help je jouw klant om de decoraties mooi en zorgvuldig op hun plek te plaatsen.

Zoals je leest gebeurt er in ons bedrijf veel, heel erg veel! Je hebt geen tijd om stil te zitten want je bent continue in de weer om iedere klanten uitstekend te helpen. Dit is voor jou geen probleem want met jouw twee rechterhanden, creativiteit, zelfstandigheid en klantvriendelijkheid vul jij deze afwisselende en feestelijke baan vol enthousiasme in! Aan het einde van je drukke werkdag kom je moe maar voldaan met feestelijke verhalen thuis…

Wat breng je mee om ons bedrijf nog succesvoller te maken?

 • Je werkt en denkt minimaal op MBO niveau;
 • Je rijbewijs heb je langer dan 1 jaar geleden gehaald;
 • Je bent creatief, sociaal, goedlachs, stressbestendig en klantgericht;
 • Je bent iedere zaterdag beschikbaar en inzetbaar;
 • Je bent gedreven, houdt van aanpakken en hebt 2 rechterhanden;
 • Je denkt buiten kaders en bent in drukke tijden flexibel om buiten de openingstijden te werken;
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd om van iedere klant een ambassadeur te maken;
 • Je voelt je thuis in ons jonge team maar kunt ook zelfstandig werken.

 

Wat bieden we jou om nog succesvoller te worden?

 • Een leuke baan bij het feestelijkste bedrijf van Den Haag en omstreken;
 • Training on the job gedurende 6 maanden in het maken van ballondecoraties;
 • Ruimte om je te creativiteit en verkoop skills verder te ontwikkelen;
 • De leukste collega’s met wie je lol kan hebben en veel kan lachen als het even wat minder serieus hoeft te zijn;
 • Een succesvol familiebedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat;
 • Een passend startsalaris van €1.750,- per maand op basis van een fulltime (38,5 uur) dienstverband, pensioen, 8% vakantiegeld en 25% korting op het gehele assortiment.

 

Zien wij jouw sollicitatie tegemoet?

Herken jij je in deze functie en zie je jezelf al bij ons werken? Laat het ons weten!
Stuur je motivatie en CV naar [email protected]
Wellicht gaan we snel even kennis maken!
Voor vragen over de vacature bel of app je met Inge Coomans, 06-15314114. 

Ook in coronatijd willen wij deze vacature invullen. Zonder klachten ben je welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in onze winkel. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van de RIVM.