• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je helemaal tevreden bent met je aankoop, maar mocht er toch iets niet helemaal naar je zin zijn dan horen wij dit graag.
Ook de reden van retour vinden wij erg belangrijk. Het is niet verplicht, maar zo kunnen wij onze producten en dienstverlening verbeteren.
Daarom vragen wij toch het meegestuurde retour formulier zo compleet mogelijk ingevuld mee retour te zenden. 

Bent u het retourformulier kwijt of niet ontvangen?
Print het formulier hier zelf uit.
Retour Formulier Printen
 

* Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Zorg voor Party zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Zorg voor Party geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

* Uitzondering maatwerk

De producten die de mogelijkheid bieden een eigen gekozen tekst (door u ingevoerde specificatie) te laten bedrukken worden gezien als maatwerk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

* Hygiënische uitzonderingen

Ivm de hygiene is het helaas niet mogelijk om pruiken, panty's (mits niet uit de verpakking gehaald, dan kunt u de panty wel retourneren) en grimeer artikelen te retourneren.

* Overige uitzonderingen

De helium flessen die worden aangeboden zijn niet voorzien van een inhoudsmeter.
Hierdoor kunnen wij geen controle uitvoeren op evt gebruik.
Hierdoor is het niet mogelijk de flessen te retourneren.
(helium flesjes worden niet per post verzonden en zijn enkel af te halen in de winkel waar wij de flesjes testen voordat ze met u mee naar huis gaan)

* Uitzondering houdbare producten

De helium gevulde ballonnen die u via Zorg voor Party koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden.
Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.
De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht u na het openen van de doos zien dat de ballon reeds zacht is geworden (dit kan helaas tijdens het transport een keer voorkomen), stuur dan direct een e-mail naar [email protected] met een foto van het product. Bel vervolgens naar 070 3 839 837. Wellicht kunnen wij nog op tijd een nieuwe ballon uw kant op sturen!
Mocht deze tijd er niet meer zijn dan krijgt u van ons uw geld terug gestort.

* Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

* Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.