• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Hoe het begon

Mijn naam is Inge Coomans en ben de eigenaresse van deze prachtige feestwinkel.Inge
Ik ben 15 jaar geleden gestart op 01-05-2003 in de Theresiastraat 200 met een heel klein winkeltje.
In deze winkel verkocht ik voornamelijk hobbyartikelen, een klein aantal feestartikelen en heliumballonnen. De vraag naar feestartikelen groeide snel en de omloopsnelheid in hobbyartikelen daalde. Na 1,5 jaar heb ik de beslissing genomen om de hobbyartikelen uit mijn assortiment te halen en volledig over te stappen op feestartikelen. De laatste hobbyartikelen die ik in de winkel had heb ik toen verkocht op de crea doe beurs en mijn laatste 2 dozen met materiaal heb ik geschonken aan een goed doel.
Klaar om een nieuw avontuur aan te gaan ging ik verder.
De winkel een klein beetje veranderd en een heleboel artikelen verder ging ik van start.
Maar na 2 jaar was ik compleet uit het pand gegroeid. De mensen die al sinds die tijd bij ons winkelen weten nog wel dat niet alleen de wanden maar ook het complete plafond vol hing met artikelen…. Chaos (achteraf gezien dan he!!)
Ik kreeg de optie om ons huidige pand te betrekken, maar mijn omgeving was sceptisch. Toch, zo eigenwijs als ik ben heb ik de sprong genomen en kijk waar we nu zijn….
Om aan te geven hoe vol de kleine winkel hing!! Na de verhuizing naar het veel grotere pand was de winkel bijna compleet gevuld. Maar dan overzichtelijk…..
Ik heb voor misschien 4 meter nieuwe artikelen moeten inkopen.

Na 3 jaar winkelen in dit pand en een heleboel ervaring rijker hebben we de winkel verbouwd naar wat het nu is.
Een moderne feestwinkel met een ruim opgezet assortiment en een leuk team om je te hulp te staan.

Ik vind het heel belangrijk dat onze klanten inspraak hebben in het assortiment en vind het daarom altijd fijn om jullie feedback te ontvangen.
Want ik zeg altijd tegen mijn meiden dat we van klachten of kritiek moeten leren en dat ik graag van mijn klanten hoor wat wij nog beter kunnen doen.

Uiteraard horen wij ook graag de positieve dingen, want ook daarvan kunnen wij weer leren.

Ik zie jullie graag in onze winkel!!!

Met vriendelijke groet,
Inge Coomans